Florentin Munteanu

Florentin Munteanu

Motto: Show must go on

Am inceput sa dansez la varsta de 11 ani la clubul de dans sportiv "Pheonix" unde am descoperit imbinarea ritmurilor clasice cu cele latino. Am absolvit Liceul "Dinu Lipatti" - sectia teatru in anul 2007 unde am studiat magia scenei si puterea cuvantului. Fiind pasionat de dans dar si de teatru am reusit sa imbin cele doua arte in cadrul UNATC - sectia coregrafie pe care am absolvit-o in anul 2013 iar cadrul facultatii am studiat dansul contemporan. Am colaborat cu institutii de prestigiu: Opera Romana, Opereta, Teatrul Odeon, Teatrul "Stela Popescu", Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Circul Metropolitan, Opera comica pentru copii si am participat la multe evenimente culturale. Pe langa scenele consacrate am colaborat cu industria cinematografica si de televiziune: "O data-n viata" - emisiune TVR, "La urgenta" - serial romanesc, "Ruxx" - serial romanesc, "Omega Rose" - film mediu metraj, Eurovision-Malmo 2013 dar si multe spoturi publicitare si clipuri muzicale.

Claudia Lacatus

Claudia Lacatus

Am practicat dans modern timp de 8 ani de zile timp in care am participat la diverse evenimente, emisiuni, workshop-uri alaturi de trupa de dans din care faceam parte dar si alaturi de artisti precum Alb Negru, Radu (ex O-zone), Anya etc. Pentru ca pasiune pentru dans inca exista, in 2018 am obtinut certificarea acreditata de instructor de dans si ulterior de instructor Fetno. Lucrurile au mers mai departe de atat, asa ca, in 2019 am avut oportunitatea sa am parte de acel "American Dream" in cadrul festivalului international IFLC cu care am mers in mai multe orase din USA, in Canada, Australia, dar si cateva orase din Europa. Dansul inseamna mai mult decat miscare pentru mine, as putea spune ca este entuziasm, voie buna si mult zambet pe fata. Fie ca esti parinte sau copil ce te pot asigura este ca la ora tinuta de mine vei avea parte de o energie foarte buna.

Briana Popovici

Briana Popovici

Am intrat in lumea dansului de la varsta de 4 ani iar initial am luat-o ca pe un hobby insa acum am ajuns sa practic dans de performanta timp de peste 15 ani. Pe parcursul carierei am participat la numeroase concursuri nationale si internationale castigand la majoritatea dintre ele locul 1. La finalul anului 2019 am sustinut un proiect in cadrul emisiunii televizate "Imi place dansul", dupa care am fost cooptata in super-echipa FETNO, alaturi de care am participat la numeroase emisiuni TV. Ulterior am devenit instructor de dans si dance judge acreditat.

COREGRAFI CU CARE AM COLABORAT SI DE CARE NE AMINTIM CU DRAG

MADALINA ROSU

Madalina Rosu

Am practicat timp de 9 ani dansul sportiv, in momentul de fata particip la concursuri nationale si internationale de salsa si bachata, iar de 4 ani predau copiilor de la gradinite si after-school nu doar dans sportiv, ci si modern. Vara aceasta am petrecut-o tot in acelasi ritm, fiind selectata in tabere scolare pentru a-i invata pe copii sa danseze diferite coregrafii cu tematica: robotica, traditionala, greceasca, rock n roll etc.

CORINA PLATON

Corina Platon

Membra a trupei The Haters si asistent coregraf la Mike's School of Dance. De 5 ani lucrez cu copii de toate varstele, dar si cu adultii pasionati de dans. Imi place sa lucrez in special cu copiii deoarece energia si entuzismul lor ma fac sa iubesc si mai mult acest domeniu. Unul dintre cele mai importante rezultate obtinute este Locul 1 la World of Dance Romania 2016, castigat impreuna cu membrii trupei The Haters

ADINA ROSU

Adina Rosu

Am practicat dansul sportiv de performanta timp de 12 ani, participand la competitii nationale si internationale, la diverse showuri si emisiuni tv. Predau de aproximativ 5 ani atat copiilor de toate varstele cat si adultilor. Consider ca dansul este foarte benefic, in special copiilor, fiind un mod bun de relaxare, de socializare si de formare a acestora.

MONA CONSTANTINESCU

Mona Constantinescu

Am absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti-facultatea de actorie, unde, timp de trei ani am studiat diferite stiluri de dans. Inainte de facultate am facut parte dintr-o trupa de dansatori aproximativ patru ani de zile. Pentru ca si eu sunt o ambitioasa, așa cum am auzit ca sunt si fetele din trupa de dans, imi doresc sa castigam impreuna numai locuri pe podium si sa ne bucuram de fiecare moment.

Mihaela Mardare - alias Mella

Mihaela Mardare

Am absolvit facultatea de actorie in Bucuresti si am practicat cinci ani de dans, unde am experimentat cate putin din toate stilurile. Tot atunci s-a nascut pasiunea pentru street dance si hip-hop, pe care am dezvoltat-o atat la cursuri, cat si acasa. De atunci, incerc sa invat si sa cresc cu fiecare experienta.

MADALINA MARIN

Madalina Marin

Motto: Atat eu, cat si copiii, suntem buni, vom deveni si mai buni!

Sunt absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala și Cinematografica București, sectia - coregrafie. De la varsta de 8 ani, practic dans modern si balet, participand la concursuri in diferite orase ale tarii. De 3 ani sunt profesor de balet, contemporan, modern pentru prescolari, scolari si adulti. Imi place competitia!