DENISA IANCHIS

Denisa Ianchis

Arbitru federal gimnastica aerobica - Federatia Romana de Gimnastica

Motto: Nu alege niciodata calea usoara, drumul mai lung si mai greu duce spre succes!

Am practicat gimnastica artistica 4 ani si gimnastica aerobica 8 ani, unde am obtinut titlul de campioana nationala, sunt actuala componenta a lotului national de majorete din cadrul facultatii UNEFS, de aici si dragostea pentru gimnastica si pentru cheerleading (majorete), dragostea pentru un stil de viata sanatos si o frumoasa pasiune, un lucru care te poate defini toata viata!

DARIANA MOTOTOLEA

Dariana Mototolea

Motto: Sportul nu construieste caracterul ci il dezvaluie!

De 15 ani sunt in lumea sportului de performanta, timp de 13 ani practicand atletism de performanta si facand parte din lotul national al Romaniei, cu numeroase titluri. Desi atletismul a primat mereu a existat o pasiune puternica pentru dans si pentru gimnastica, gimnastica ritmica fiind prezenta in viata mea timp de doi ani. Ma consider o persoana empatic si iubesc sa lucrez atat cu copiii mici cat si cu cei mari, transmitandu-le cunostintele mele acumulate de-a lungul anilor si pasiunea de a munci.

ANTRENOARE CU CARE AM COLABORAT SI DE CARE NE AMINTIM CU DRAG

BEATRICE DELIA LACATARU

Beatrice Delia Lacataru

Motto: Pentru mine un om mai bun este definit de dorinta de a invata tot timpul ceva nou si puterea de a se dezvolta in permanenta. Succesele sale sunt doar rezultatul acestui proces.

Am practicat gimnastica aerobica timp de 10 ani. Sunt multipla campioana nationala si campioana europeana la gimnastica aerobica, tripla campioana nationala la majorete si campioana la acro dance. Placerea de a concura si experimenta nu s-a oprit aici si m-a indrumat pe noi culmi diferite. Am terminat facultatea si masterul la Universitatea Nationala de sport UNEFS Bucuresti, cu specializarea in gimnastica aerobica. In prezent sunt componenta a lotului national de Bodybuilding si Fitness al Romaniei, obtinand rezultate foarte bune - campioana nationala si balcanica. Va tin pumnii copilasi, sunteti pe drumul cel mai bun!

MARIA ALEXANDRA MIHAI

Maria Alexandra Mihai

Arbitru federal gimnastica aerobica - Federatia Romana de Gimnastica

Am facut gimnastica aerobica 6 ani si mi-a placut atat de mult incat m-am hotarat sa antrenez. Am terminat UNEFS cu specializarea gimnastica aerobica in 2014, si un master cu specializarea educatie fizica in 2016. Pe parcursul anilor am lucrat ca profesoara de educatie fizica apoi ca antrenoare de gimnastica artistica dar m-am intors la gimnastica aerobica, ramura gimnasticii care imi place cel mai mult!

LORENA IOVAN

Lorena Iovan

Am absolvit Colegiul National Sportiv "Cetate" din Deva, gimnastica aerobica fiind sportul pe care l-am practicat de-a lungul celor 11 ani in care am dobandit experienta si rezultate pe plan national si international, obtinand numeroase medalii. Activitatea sportiva de performanta si maturitatea atinsa in gimnastica aerobica au contribuit la formarea mea ca si antrenor.

ROBERTA DANESCU

Roberta Danescu

Am practicat gimnastica artistica 3 ani, urmata de o perioada de 9 ani in gimnastica aerobica, fiind componenta a lotului national de seniori, unde am obtinut titlul de vice campioana europeana. In prezent sunt studenta in cadrul UNEFS, iar sufletul meu ii este incredintat sportului inca dinainte de inceperea performantei.

STELIANA STOENESCU

Steliana Stoenescu

Incepand cu anul 2015 fac parte din lotul national de gimnastica aerobica.

Imi plac copiii foarte mult si imi doresc sa antrenez si sa obtin rezultate foarte bune!

DIANA VADUVA

Diana Vaduva

Am absolvit Colegiul National Sportiv "Cetate" Deva. Am practicat gimnastica ritmica, contorsionism si balet, timp de 4 ani, apoi am ajuns la Deva si am continuat cu gimnastica aerobica timp de 6 ani. Sunt o fire foarte calda, iubesc copilasii, iubesc sa lucrez cu ei, dar mai ales iubesc sa creez o relatie profesor-elev, cat mai unită si cat mai speciala. Imi doresc din suflet ca acesti copilasi care trec prin "mainele mele", sa se dezvolte, sa evolueze, sa obtina rezultatele dorite iar eu sa fiu alaturi de ei, sa ii sprijin, sa ii susțin si sa ii motivez. Cu drag, Fifi❣

-

CAMELIA SERBAN

Camelia Serban

Copiii sunt slabiciunea mea, ador sa lucrez cu ei si sa ii invat lucruri benefice sanatatii lor. Unul dintre obiectivele mele este de a creste odata cu copiii dornici sa faca gimnastica aerobica si de a obtine rezultate excelente impreuna cu ei.

SILVIA BURCUS

Silvia Burcus

Am practicat gimnastica aerobica cinci ani, perioada in care am obtinut titluri nationale si am acumulat experienta. Imi plac copiii si doresc sa le insuflu dorinta de a deveni niste campioni, acesta fiind rezultatul dorintei mele foarte mari de a antrena.